Hur lång hållbarhetstid är det på en obruten förpackning hörapparatsbatterier?

Batterierna vi säljer har en hållbarhetstid på minst 2 år, i obruten förpackning. Vi får in nya batterier i lager två gånger i månaden så batterierna du köper av oss är alltid färska!

Vad är skillnaden batteriet A312 och 312 eller A13 och 13?

Det är ingen skillnad på dem, det är samma batterityp. Olika fabrikat kan döpa dem till något olika namn, men så länge siffran stämmer (i det här fallet 312) så är det rätt batteri. Ett annat sätt att veta vilket batteri som är rätt är att kolla på batteriförpackningens färgkod. Alla batterimodeller har en unik färgkod, A312 har färgkod brun.

När kan jag räkna med att ha mina batterier om jag beställer dom idag?

Vi skickar alltid batterierna samma dag som beställningen görs, om den görs innan kl 16.00. Leveranstiden därefter är 1- 2 arbetsdagar. 

Jag har svårt att ta mig till ett postombud. Kommer jag behöva gå och hämta ut batterierna hos Posten?

Batterierna kommer alltid direkt hem i brevlådan! Om du gör en större beställning (20-40 kartor) så sprider vi ut dem i ett vadderat kuvert så att de alltid ska få plats i ett brevlådeinkast.

Blir frakten dyrare om jag beställer fler varor?

Frakten är alltid densamma, oavsett hur mycket du beställer.

På min gamla batteriförpackning står det 1,4 V, men på era står det 1,45 V. Passar dom ändå?

De flesta hörapparatsbatterierna har 1,45 V men i vissa fall har man tagit bort en decimal just på trycket av förpackningen. Det gör alltså ingen skillnad utan passar oavsett.

Hur länge håller ett batteri i hörapparaten?

Detta kan variera något beroende på flera olika parametrar, så som hur stark inställningen är i apparaten. Ett batteri av modell 13 exempelvis brukar vi säga ska hålla i 7-10 dagar, men vissa kan ha dom i upp emot 14 dagar innan de behöver byta.

Hur ska jag förvara batterierna?

Många frågar om man ska ha batterierna i kylskåpet. Det rekommenderar vi inte. Hörbatterierna ska förvaras i rumstemperatur, men gärna mörkt. En byrålåda är perfekt!

Kan jag komma och köpa batterierna hos er direkt på plats?

Tyvärr har vi ingen fysisk butik, utan vi säljer endast på nätet, över telefon eller via beställningsblanketten som ligger ute hos hörcentralerna.

Olika modeller av hörapparatsbatterier